Bowlen Kinderfeestje
Je bent hier:
bowlen

Bowlen Kinderfeestje doe je bij ’t Bourgondisch Hof. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s sportief de strijd aan om de meeste ‘strikes’ en de hoogste score!

RESERVEER NU

Bowlingbanen ’t Bourgondisch Hof

De bowling van ’t Bourgondisch Hof is een NVB (Nederlandse Vereniging van Bowlingondernemers) ‘Official Bowling Center’. Met onze acht moderne en gecertificeerde witte bowlingbanen is er voldoende capaciteit voor grote en kleine groepen en dus ook voor een kinderfeestje. Ook beschikken de bowlingbanen over volautomatische score- & bestelsystemen, waardoor je je volledig op het gooien van de perfecte strike kunt focussen! Je kunt tussen het bowlen door gemakkelijk je bestelling invoeren, die dan even later bij jouw baan bezorgd wordt. In de zaal zijn een kleurrijke LED lichtshow en een professionele geluidsinstallatie aanwezig. Daarmee krijgt jouw bowling kinderfeestje absoluut een bijzondere belevenis!

Op zondagavond tussen 19:00 en 22:00 maken we het bowlen extra spannend! Met iedere strike die je gooit maak je namelijk ook nog eens kans op een ‘Lucky Strike’! Wanneer deze melding op het scorescherm verschijnt mag je na afloop van het bowlen je geluk testen. Draai aan het Rad van Avontuur en maak kans op leuke prijzen, zoals consumptiemunten of een voucher voor één van onze activiteiten.

Meer dan alleen bowlen als kinderfeestje

Wil je de middag of avond helemaal compleet maken? Combineer jouw verblijf dan met één van onze andere activiteiten; karaoke of  Glow in the dark minigolf: GlowGolf Waalwijk. Of combineer het met een heerlijk diner in ons restaurant. Kies voor de ‘classic combi’ bowlen & tafelgrillen of ga voor één van onze andere arrangementen met activiteit(en) & diner: voor ieder wat wils!

Ook voor een bedrijfsuitjepersoneelsfeest, jubileum of familiedag bieden wij allerlei mogelijkheden. Bekijk hier de arrangementen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot de openingstijden en bijbehorende tarieven van Bowlen Kinderfeestje.

Praktische informatie

Openingstijden
 • Maandag gesloten
 • Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 13u00
 • Zondag geopend vanaf 12u00

*Zondagavond = Lucky Strike Bowling deal

Kom zondag avond bowlen van 19:00 tot 20:30 uur of van 20:30 tot 22:00 uur.
En je hebt voor € 35,-:

 • 1,5 uur bowlen voor het tarief van 1 uur
 • Maak kans op leuke prijzen met het rad van avontuur
 • Jukebox: Vraag een muzieknummer aan met de muziek app.
Tarieven

Tarieven bowlen (per uur/per baan):

 • Dinsdag t/m vrijdag tot 18u00

€29,50

 • Dinsdag t/m donderdag na 18u00

€32,-

 • Vrijdag na 18u00 t/m zondag tot 19u00

€35,-

 • Zondagavond vanaf 19u00 en 20u30 (1,5 uur!)

€35,-

 • Pasen, Tweede Kerstdag* en Nieuwjaarsdag
  *Enkel op hele uren te reserveren

€39,-

*Maandag gaan onze activiteiten op aanvraag vanaf 20 personen.

RESERVEER NU