GlowGolf
Je bent hier:

GLOWGOLF IN WAALWIJK

Welkom bij het nieuwste leisure uitje in Waalwijk: GlowGolf Waalwijk! Een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark-minigolfbaan in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met black lights.

Speel GlowGolf met je gezin, vrienden, familie of kom met je collega’s als onderdeel van een geslaagd bedrijfsuitje of personeelsfeest. Met GlowGolf slaag je altijd: van familiedag, (kinder)feestje tot aan blind date. Deze indoor activiteit is voorzien van airconditioning en zomers dus heerlijk koel.

GlowGolf Waalwijk heeft muziek als thema en komt overal in terug: de baan, wanden en beelden. Het is een ‘trip down memory lane’ van Jimmy Hendrix en The Beatles tot aan KISS, Disco Fever en Beyoncé.

GlowGolf speel je in groepjes van 2 tot 5 personen. Iedere 5 minuten is er een afslag en met 4 a 5 personen ben je zo’n 45 tot 60 minuten aan het spelen. Je probeert in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen en degene met het minst aantal slagen wint van jouw gezelschap. Tegen een kleine meerprijs kun je ook spelen met een 3D bril op, waardoor het spel enigszins wat moeilijker wordt maar de beleving des te groter doordat wanden, vloer en beelden extra diepte krijgen. GlowGolf is geschikt vanaf 6 jaar en is helaas niet toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Het is niet toegestaan om eten en/of drinken mee te nemen in de GlowGolf arena.

Wil je de middag of avond helemaal compleet maken? Combineer jouw verblijf dan met één van onze andere activiteiten; karaoke of bowlen. Of combineer het met een heerlijk diner. Kies voor de onbeperkte tafelgrill of ga voor één van onze andere arrangementen met activiteit(en) & diner: voor ieder wat wils!

Ook voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, jubileum of familiedag bieden wij allerlei mogelijkheden. Bekijk hier de arrangementen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Openingstijden
  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m zaterdag vanaf 13u00
  • Zondag vanaf 12u00
  • Op verzoek kan onze vestiging voor grotere groepen aangepaste openingstijden hanteren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
Tarieven
  • Volwassenen

€9,50

  • Kinderen (5 t/m 11 jaar)

€7,95

  • Kinderen (t/m 4 jaar)

Gratis

  • Kinderen dienen altijd onder begeleiding van een volwassene te spelen.
  • Maximaal 4 kinderen per volwassen begeleider.
  • Optioneel: 3D bril a € 1,50 per stuk. De GlowGolf beleving wordt nog leuker met een speciale 3D bril. Het spel wordt er wel moeilijker door, de beleving des te groter! Vloeren, wanden en decorstukken krijgen een extra dimensie (3D brillen voor de bioscoop werken niet vanwege andere techniek).
RESERVEER NU

Bowling

Kom gezellig een potje bowlen bij dé bowling van Waalwijk, ’t Bourgondisch Hof. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s sportief de strijd aan om de meeste ‘strikes’ en de hoogste score!

Bekijk bowling

Glowgolf

GlowGolf Waalwijk! Een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark-minigolfbaan in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met black lights. Speel GlowGolf met je gezin, vrienden, familie of kom met je collega’s.

Bekijk glowgolf

Karaoke

Ga helemaal los op jouw favoriete nummers, zing de mooiste duetten met jouw vrienden, collega’s of daag iemand uit voor een echte battle! Raak jij de gevoelige snaar of val je compleet uit de toon?

Bekijk karaoke