GlowGolf Waalwijk
Je bent hier:

GlowGolf Waalwijk vind je bij ’t Bourgondisch Hof. Weet jij de perfecte hole-in-one te slaan, of kom je voor de gezelligheid en de unieke beleving? In ons prachtige decor bewandel je een pad langs ’s werelds bekendste artiesten en vind je de meest uitdagende holes!

RESERVEER NU

Wat is GlowGolf Waalwijk?

GlowGolf is het allernieuwste uitje in Waalwijk! Een spectaculaire glow-in-the-dark-minigolfbaan met wel 15 holes, in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met blacklights. Speel GlowGolf met je gezin, vrienden, familie of kom met je collega’s als onderdeel van een geslaagd bedrijfsuitje of personeelsfeest. Met GlowGolf slaag je altijd: van familiedag, (kinder)feestje tot aan blind date. Deze indoor activiteit is voorzien van airconditioning en in de zomer dus heerlijk koel. Meer informatie over GlowGolf vind je hier!

GlowGolf Waalwijk heeft muziek als thema en komt overal in terug: de baan, wanden en beelden. Het is een ‘trip down memory lane’ van Jimmy Hendrix en The Beatles tot aan KISS, Disco Fever en Beyoncé.

Wat is Glow in the Dark Minigolf?

Glow in the Dark Minigolf speel je in groepjes van twee tot vijf personen. De golfbaan is volledig aangekleed met Glow in the Dark elementen. Iedere 10 minuten is er een afslag en met vier a vijf personen ben je zo’n 45 tot 60 minuten aan het spelen. Je probeert in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen en degene met het minst aantal slagen wint van jouw gezelschap. Tegen een kleine meerprijs kun je ook spelen met een 3D bril op, waardoor het spel enigszins moeilijker wordt maar de beleving des te groter doordat wanden, vloer en beelden extra diepte krijgen. GlowGolf is geschikt vanaf 6 jaar en is helaas niet toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Het is niet toegestaan om eten en/of drinken mee te nemen in de GlowGolf arena.

Meer dan alleen GlowGolf

Wil je de middag of avond helemaal compleet maken? Combineer jouw verblijf dan met één van onze andere activiteiten: karaoke of bowlen. Of combineer het met een heerlijk diner. Kies voor de onbeperkte tafelgrill of ga voor één van onze andere arrangementen met activiteit(en) & diner: voor ieder wat wils!

Ook voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, jubileum of familiedag bieden wij allerlei mogelijkheden. Bekijk hier de arrangementen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Praktische Informatie GlowGolf in Waalwijk

Openingstijden
  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m zaterdag vanaf 13u00
  • Zondag vanaf 12u00
  • Op verzoek kan onze vestiging voor grotere groepen aangepaste openingstijden hanteren. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Belangrijk: in de GlowGolf ruimte is zonnebrandcrème/-spray/sunblocker ten strengste verboden.
Wij willen voorkomen dat er schade aan onze wanden/beelden ontstaat (bij aanraking door een ingesmeerd/ingespoten lichaamsdeel), omdat de UV blocker in zonnebrandcrème het ‘glow’ effect op wanden/beelden definitief opheft.

Indien u toch de GlowGolf ruimte betreedt met zonnebrandcrème/-spray/sunblocker op het lichaam en er ontstaat schade aan onze wanden/beelden/interieur, wordt de schade op u verhaalt.

Tarieven
  • Volwassenen

€9,50

  • Kinderen (5 t/m 11 jaar)

€8,-

  • Kinderen (t/m 4 jaar)

Gratis

  • Kinderen dienen altijd onder begeleiding van een volwassene te spelen.
  • Maximaal 4 kinderen per volwassen begeleider.
  • Optioneel: 3D bril a € 1,50 per stuk. De GlowGolf beleving wordt nog leuker met een speciale 3D bril. Het spel wordt er wel moeilijker door, de beleving des te groter! Vloeren, wanden en decorstukken krijgen een extra dimensie (3D brillen voor de bioscoop werken niet vanwege andere techniek).
RESERVEER NU