Karaoke
Je bent hier:

KARAOKE (nieuw!)

Na 25 jaar terug van weggeweest bij ’t Bourgondisch Hof: Karaoke! Ga helemaal los op jouw favoriete nummers, zing de mooiste duetten met jouw vrienden, collega’s of daag iemand uit voor een echte battle! Raak jij de gevoelige snaar of val je compleet uit de toon? We beschikken over de nieuwste karaoke installatie met meer dan 30.000 nummers, dus voor iedere muzieksmaak is er wel iets te vinden!

Je huurt de private karaoke room van ’t Bourgondisch Hof exclusief voor je eigen gezelschap: de ruimte is op dat moment dus alleen voor jouw gezelschap toegankelijk. De bediening van de karaoke computer is zeer eenvoudig en met de QR code bestel je snel en gemakkelijk en hapje en drankje.

De karaoke room is gezellig ingericht en is geschikt tot 40 à 45 personen. In verband met de coronamaatregelen bieden wij momenteel plaats tot 10 personen die tegelijkertijd kunnen reserveren. Naast het nieuwste en beste karaoke systeem, is de ruimte is voorzien van professionele licht- & geluidsinstallatie met o.a. ShowTech lichtinstallatie, JBL speakers, CROWN versterker en dé icoon onder de microfoons: je zingt namelijk in de legendarische SHURE 55 SH Unidyne zangmicrofoon! Er staan 2 microfoons voor duetten en/of zangbattles.

Tevens is de karaoke room voorzien van een eigen bar (enkel toegankelijk voor personeel van ’t Bourgondisch Hof), die gebruikt wordt wanneer de karaoke room wordt afgehuurd door grote gezelschappen voor meerdere uren. Neem contact op voor speciale karaoke avonden in je eigen ‘karaoke café’ voor groepen vanaf 20 personen.

Onze karaoke room is per uur vanaf 4 personen te reserveren (momenteel tot max. 10 personen i.v.m. corona maatregelen). Wil je er een complete avond van maken? Reserveer dan ons Ameezing arrangement of combineer jouw muzikale talent met een diner arrangement of een andere activiteit zoals bowlen of glowgolf.

Bowling

Kom gezellig een potje bowlen bij dé bowling van Waalwijk, ’t Bourgondisch Hof. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s sportief de strijd aan om de meeste ‘strikes’ en de hoogste score!

Bekijk bowling

Glowgolf

GlowGolf Waalwijk! Een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark-minigolfbaan in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met black lights. Speel GlowGolf met je gezin, vrienden, familie of kom met je collega’s.

Bekijk glowgolf

Karaoke

Ga helemaal los op jouw favoriete nummers, zing de mooiste duetten met jouw vrienden, collega’s of daag iemand uit voor een echte battle! Raak jij de gevoelige snaar of val je compleet uit de toon?

Bekijk karaoke