Bedrijfsuitje
Je bent hier:
t Bourgondisch Hof Teamuitje Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseer je bij ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk. De perfecte locatie voor een volledig verzorgd bedrijfsuitje, jubileum of personeelsfeest met uitdagende activiteiten, verzorgde accommodatie, diverse entertainment mogelijkheden, heerlijk eten, uitgebreid drankenassortiment, professionele service en dat alles toegespitst op jouw wensen, op één vertrouwd adres, met één aanspreekpunt, één all-in prijs en één factuur.

Onze mogelijkheden bieden daarmee een ‘one stop shop’ oplossing voor directie, secretaresse, afdelingshoofd, PV- of feestcommissielid of teamleider die op zoek is naar een locatie waar alles te vinden is voor een geslaagd bedrijfsuitje of personeelsfeest.

RESERVEER NU

Activiteiten & faciliteiten ’t Bourgondisch Hof

’t Bourgondisch Hof is centraal gelegen in Noord-Brabant en beschikt over drie activiteiten: state of the art bowling met 8 bowlingbanen, een private karaoke bar en inpandig is ‘GlowGolf Waalwijk’ gevestigd. Deze activiteiten zijn zeer toegankelijk doordat ze niet weersafhankelijk zijn (indoor), uit te voeren door mensen van alle leeftijden, niet intensief, niet gevaarlijk en makkelijk in uitvoering. Bij bowlen en karaoke is er volop gelegenheid tot borrelen en het nuttigen van heerlijke hapjes.

De accommodatie en activiteiten zijn hoogwaardig afgewerkt, voorzien van alle gemakken en technieken en gasten kunnen makkelijk en gratis parkeren op het grote parkeerterrein rondom het pand.

De private karaoke bar is de plek voor geweldige muzikale avonden waarbij je met collega’s zorgt voor een unieke teambuilding door in duo’s te gaan zingen. Genieten met een hapje, drankje in je eigen karaoke bar die exclusief voor jouw gezelschap is te boeken. Kies je liever voor een wat meer sportieve inspanning? Ga dan de strijd met elkaar aan op de bowlingbaan en behaal de hoogste score. Liever een wat rustigere activiteit maar die wel competitief is? Kies dan voor GlowGolf. Een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark-minigolfbaan in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met black lights en geheel in het teken staat van het thema muziek.

’t Bourgondisch Hof biedt een drietal feestelijke activiteiten die geschikt zijn voor allerlei soorten gelegenheden, zoals een bedrijfsuitje of een personeelsfeest. Al onze activiteiten zijn te combineren met onze verschillende arrangementen om de dag écht onvergetelijk te maken.

Zo is een avondje karaoke enorm geschikt als goede teambuilding of als borrel. Geniet met alle collega’s van elkaars zangkunsten en neem daarbij een drankje in onze private karaoke-bar. Ontdek welke collega zijn of haar klassiekers het beste kent. Of reserveer onze bowlingbanen en strijd tegen elkaar voor de beste strike en de hoogste score! Liever een wat rustigere activiteit die minder competitief is? Probeer dan een keer onze GlowGolf. Een unieke midgetgolf-ervaring waarbij je langs verschillende muziek-grootheden uit de geschiedenis wandelt.

Arrangementen voor bedrijfsuitje

Wil je het bedrijfsuitje helemaal door ’t Bourgondisch Hof laten regelen met een volledig verzorgd arrangement? Bij ’t Bourgondisch Hof vind je uiteenlopende mogelijkheden voor het verzorgen van het bedrijfsuitje afgestemd op jouw budget.

Vooraf bepalen we samen de onderdelen voor een geslaagd bedrijfsuitje of personeelsfeest: activiteiten, entertainment, zaal accommodatie, eten en drinken. Tijdens het uitje of feest is er één aanspreekpunt vanuit ’t Bourgondisch Hof die samen met ons team zorgt voor een optimale service en dat alle gasten een voortreffelijk verblijf hebben en niets tekort komen. Ook met speciale wensen of verzoeken kunnen wij veelal rekening houden. Het is zelfs mogelijk om de gehele zaak af te huren voor grote gezelschappen!

Bekijk onze arrangementen met dinerbuffet of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met je mee om van jullie uitje of feest een memorabele dag te maken!