Over ons
Je bent hier:

’t Bourgondisch Hof: een bijzondere belevenis!

Bowling Waalwijk B.V. (h.o.d.n. ‘t Bourgondisch Hof) is geopend op 11 maart 1980 door Henk en Phili Walda – Van de Ven en inmiddels staat met zoon Gjalt Walda de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf.

’t Bourgondisch Hof is een veelzijdig horeca & leisure bedrijf in Waalwijk, het hart van regio ‘De Langstraat’: voornamelijk gericht op indoor leisure activiteiten, eten, drinken en met het veelzijdige partycentre richten wij ons op allerlei soorten feesten en bijeenkomsten.

Hierbij koesteren wij de kernwaarden: familiair, oprechtheid en eerlijkheid waarbij een gezond ondernemerschap en respect voor elkaar de basis vormen.

Het bedrijf is gestoeld op de driepoot:

een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

met gastheerschap dat zorgt voor een bijzondere belevenis in

een accommodatie met activiteiten die voorziet in de behoefte van onze doelgroepen.

Wij willen dat onze activiteiten aansluiten bij de (vernieuwde) vrijetijdsbeleving ‘Competitive Socialising’: gezellig met vrienden, familie of collega’s op stap in een hoogwaardige uitgaanslocatie met ruim aanbod van eten & drinken, gecombineerd met sociale leisure activiteiten die gericht zijn op interactie met elkaar en dat tevens een competitief spelelement bevat alsook makkelijk uitvoerbaar is voor een brede doelgroep.

Onze ambitie is om een stabiel, duurzaam en financieel gezond familiebedrijf te exploiteren, dat door haar aanbod van diensten en de driepoot het beste horecabedrijf is in haar klasse binnen haar verzorgingsgebied.