Karaoke
Je bent hier:

Nieuw: Private Karaoke Room

Naast Bowling Waalwijk en GlowGolf Waalwijk, vind je nu ook Karaoke in Waalwijk!

Je huurt de private karaoke room van ’t Bourgondisch Hof exclusief voor je eigen gezelschap al vanaf 1 uur: de ruimte is op dat moment dus alleen voor jouw gezelschap toegankelijk. De bediening van de karaoke computer is zeer eenvoudig en met de QR code bestel je snel en gemakkelijk je drankjes en snacks.

De karaoke room is gezellig ingericht in ‘café stijl’ en is geschikt voor minimaal 4 tot maximaal 40 personen. Naast het nieuwste en beste karaoke systeem, is de ruimte voorzien van professionele licht- & geluidsinstallatie met o.a. ShowTech lichtinstallatie, JBL speakers, CROWN versterker en dé icoon onder de microfoons: je zingt namelijk in de legendarische SHURE 55 SH Unidyne zangmicrofoon! Er staan 2 microfoons voor duetten en/of zangbattles.

Tevens is de karaoke room voorzien van een eigen bar (enkel toegankelijk voor personeel van ’t Bourgondisch Hof), die gebruikt wordt wanneer de karaoke room wordt afgehuurd door grote gezelschappen voor meerdere uren. Neem contact op voor speciale karaoke avonden in je eigen ‘karaoke café’ voor groepen vanaf 20 personen of bekijk de mogelijkheden op deze website onder het kopje arrangementen – Activiteit & Borrel.

Wil je er een complete avond van maken? Reserveer dan het Ameezing arrangement of combineer jouw muzikale talent met een diner arrangement of een andere activiteit zoals bowlen of glowgolf.

Openingstijden karaoke
  • Maandag & dinsdag gesloten
  • Woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 15u00
  • Zondag geopend vanaf 13u00
Tarieven

Tarieven karaoke:

  • Volwassenen 1 uur

€9,95

  • Volwassenen 1,5 uur

€12,75

  • Kinderen (5 t/m 11 jaar) 1 uur

€8,50

  • Kinderen (5 t/m 11 jaar) 1,5 uur

€11,25

  • Minimaal 4 personen per reservering
  • Kinderen dienen onder begeleiding van een volwassenen te zijn
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar
RESERVEER NU

Bowling

Kom gezellig een potje bowlen bij dé bowling van Waalwijk, ’t Bourgondisch Hof. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s sportief de strijd aan om de meeste ‘strikes’ en de hoogste score!

Bekijk bowling

Glowgolf

GlowGolf Waalwijk! Een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark-minigolfbaan in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met black lights. Speel GlowGolf met je gezin, vrienden, familie of kom met je collega’s.

Bekijk glowgolf

Karaoke

Ga helemaal los op jouw favoriete nummers, zing de mooiste duetten met jouw vrienden, collega’s of daag iemand uit voor een echte battle! Raak jij de gevoelige snaar of val je compleet uit de toon?

Bekijk karaoke