Teamuitje
Je bent hier:
t Bourgondisch Hof Teamuitje Bedrijfsuitje

Teamuitje boek je bij ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk! Van sportteam, hockeyteam, handbalteam of tennisteam tot het afdelingsteam van de zaak: wij zijn de perfecte locatie voor een volledig verzorgd teamuitje. Bepaal zelf het programma en kom gezellig voor een activiteit of complete avond uit met all-in arrangement.

Sportief en ontspannen bowlen, ervaar glow in the dark minigolf bij GlowGolf Waalwijk of ga helemaal los in in de private karaoke bar die exclusief voor jouw team is. Naast de activiteiten kun je heerlijk dineren en gezellig borrelen. Succes verzekerd voor een geslaagd teamuitje bij ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk.

RESERVEER NU

Activiteiten ’t Bourgondisch Hof

’t Bourgondisch Hof biedt drie geweldige activiteiten die geschikt zijn voor allerlei soorten gelegenheden, zoals een teamuitje, familiefeest, verjaardag of een personeelsfeest. Al onze activiteiten zijn te combineren met onze verschillende arrangementen om de dag écht onvergetelijk te maken.

Reserveer onze bowlingbanen en strijd tegen elkaar voor de hoogste score en de meeste strikes! Liever een wat rustigere activiteit die nog wel een beetje competitief is? Kies dan voor GlowGolf. Een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark-minigolfbaan in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met black lights en geheel in het teken staat van het thema muziek. Ook een avondje karaoke is enorm geschikt als goede teambuilding of als borrel. Geniet met alle teamgenoten van elkaars zangkunsten en neem daarbij een drankje in onze private karaoke-bar. Deze unieke private karaoke bar is exclusief voor jouw team / gezelschap te boeken en voorzien van alle gemakken.

Arrangementen voor teamuitje

Wil je het teamuitje helemaal door ’t Bourgondisch Hof laten regelen met een volledig verzorgd arrangement? Bij ’t Bourgondisch Hof vind je uiteenlopende mogelijkheden voor het verzorgen van uw teamuitje. Zo is de karaoke-zaal voorzien van een grote bar die ingezet kan worden wanneer de ruimte wordt gehuurd door groepen of teams. Ook kan bij het bowlen via het scoresysteem direct eten en drinken besteld worden. Daarnaast biedt ’t Bourgondisch Hof een heerlijk diner met onbeperkt tafelgrillen en een restaurant waar je kunt genieten van een volledig dinerbuffet voor jullie teamuitje.

Combineer jouw activiteit met één van onze andere activiteiten. Reserveer bijvoorbeeld de ‘classic combi’ bowlen en onbeperkt tafelgrillen of ga voor het ‘Ameezing’ arrangement met karaoke en borrelhapjes. Bekijk hier alle arrangementen of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met je mee om van jullie uitje een onvergetelijke dag te maken!